Thursday, November 12, 2009

KEMBALI KEPADA FITRAH - GAMBAR DULU..

Alhamdulillah...program berjalan lancar...

Namun, dengan kesuntukan masa, saya tidak dapat bercerita panjang...

cuma saya sertakan gambarnya dulu ye...kepada semua peserta, bolehlah ambil dari blog ni, cuma beritahu link blog ni je ye...


Minta maaf kalau ada kualiti gambar yang tidak memuaskan...

Enjoy...



5 comments:

NURUL IZZA said...

Assalamualaikum..
rugi tak pergi kan? banyak ilmu dapat. ummu zulfa yang mana ya? ;)

Ummuzulfa said...

Salam Nurul,

takpe...lain kali insya allah...saya dah ada topik untuk next program :D .doakan semoga Allah permudahkan..

saya yang bagi first topic - pakai jubah and tudung maroon..

sama tak dengan gambar dengan family dengan bottom part of this blog..

speaking of that, I have to update my blog

ummi aqil said...

tq dr faridah... tak rugi sy pergi....

Cerita Cici said...

Wah...byk juga terselit muka cici ni ye...oh cici yg duduk di depan sekali, berselendang pink, yg busy dgn anaknya bernama ayit yg berbaju belang hijau kuning tu...hehehe...sory ye kalo time tu ayit menjerit2 keramahan...hehehe...ci minta link blog ni ye dr faridah, utk letak di blog cici....

Ummuzulfa said...

ummi aqil : TQ, sampaikanlah kepada mereka yang berminat ye.

cici - boleh je nak link, hopefully i can update it frequently.
nanti kalau ada program, datang lagi ye.

Free Counters
Petco Promotion Code